Terug

WordPress / de site werkt niet meer!

Is er paniek? Bel of mail ons gewoon, zie hiernaast voor de gegevens. 

Je kan wellicht alvast het volgende checken voordat je belt – soms lost het zich vanzelf op binnen een zeer korte tijd.

Internet

Voor de zekerheid: heb je verbinding met het internet? Check dit heel makkelijk door even naar google.nl of nu.nl te browsen.

Firewall

Werkt je site wél op je telefoon via de 3G of 4G verbinding? Of bij iemand anders thuis, of op werk? Dan kan het zijn dat je IP geblokkeerd is vanwege veiligheids redenen. Neem dan voor de snelste oplossing contact op met onze hostingpartner Bizway (0172-759800).

Database

Krijg je de melding: 'Error Establishing a Database Connection' of 'Fout bij het maken van een databaseverbinding'? Over het algemeen is dat (om wat voor reden dan ook) de MySQL Database aan het herstarten. Dit duurt meestal niet langer dan 2-3 minuten.

Backups

Werkt de site niet en is het tussen 0200 en 0400? Het kan zijn dat je precies tijdens een deel van de backup procedure kijkt. Als dat zo is duurt het niet veel langer dan 1 tot 2 minuten voordat de site weer terug is.

Content

Kan je wel de administratie omgeving (/wp-admin) bereiken? Probeer dan te kijken of de laatste wijziging die je gedaan hebt is terug te draaien via een revisie van de pagina of post.

Succes!

Meteen contact? Bel ons en spreek direct één van onze supportmedewerkers.

030 877 50 25 support@studioseptember.nl
LogoSupport mail_icon phone_icon